Diensten en producten

Al 25 jaar is Prosé Geotechniek specialist in het leveren en verwerken van geokunststoffen. Geokunststoffen zijn uit synthetische grondstoffen vervaardigde producten voor bodembescherming, wateropslag, betonbescherming en diverse andere toepassingen in de industrie, infrastructuur en land- en tuinbouw.

Overzicht producten:

Industrie

NAUE Prosé Geotechniek levert en installeert geokunststoffen voor diverse toepassingen in de petro chemische industrie. Zo zorgen we bijvoorbeeld, zowel nationaal als internationaal, voor de afdichting van opslagtanks en tankparken. Wij kunnen zowel een vloeistofdichte als een vloeistofkerende constructie aanbrengen voor nieuw aan te brengen tankdepots alsook in bestaande tankopslagdepots.
 


Milieu en infra

Design en construct NAUE Prosé Geotechniek denkt met u mee. Het bewerken van de kunststoffen in eigen beheer door middel van lassen, zetten, buigen en frezen is niet het enige wat we doen. Naast de uitvoer kunnen we u adviseren en de berekeningen in het aanbestedings- of offertetraject voor onze rekening nemen. Dit biedt veel flexibiliteit en garandeert de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. NAUE Prosé Geotechniek heeft zich bewezen als leverancier, adviseur en uitvoerder bij projecten in het binnen- en buitenland.
milieu-infra3
 


Specials

Maatwerk geokunststoffen NAUE Prosé Geotechniek is een internationaal bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de levering, verwerking en installatie van producten op basis van synthetische kunststoffen. Zo leveren we bijvoorbeeld producten voor bodembescherming, wateropslag en betonbescherming voor industrie, infrastructuur, land- en tuinbouw én particulieren. Unieke oplossingen Wilt u een vuilwatertank voor in uw boot, een rustgevende vijver of juist een industrieel waterbekken? Maar we maken ook putten, schachten of olieopvangbakken op maat. Alles is mogelijk bij Prosé Geotechniek. We denken graag met u mee. We bewerken de geokunststoffen in eigen beheer. Dit biedt veel flexibiliteit en garandeert de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.


Water

Geokunststoffen voor land- en tuinbouw NAUE Prosé Geotechniek is uw specialist op het gebied van verwerken en leveren van geokunststoffen voor de land- en tuinbouw. De toepassing van geokunststoffen in de land- en tuinbouw is zeer veelzijdig. Van wapening en afdichting tot scheiding en waterafvoer. Zo zijn afdichtingsfolies en geotextielen te gebruiken bij onder andere bassins, slibbekkens, wateropslag en vijvers.


Waterbouw