,

Betonbescherming

Carbofix

Carbofix wordt veel gebruikt voor het beschermen van betonconstructies tegen gasvorming en chemische stoffen. Prosé Geotechniek is specialist op het gebied van betonbescherming in de chemische, farmaceutische en metaalverwerkende industrie.

Voor zowel nieuwe als bestaande betonconstructies kan Carbofix  worden gebruikt als bescherming tegen chemische aantasting. Door het gebruik van Carbofix worden betoncontructies beter beschermd tegen agressieve vloeistoffen. De duurzaamheid en de kwaliteit gaan omhoog, wat resulteert in enorme totale kostenbesparingen.

Soorten Carbofix:

  • Carbofix  -10 met ongeveer 1470 ankerstuds per m2 en een nophoogte van ongeveer 10 mm
  • Carbofix  -15 met ongeveer 850 ankerstuds per m2, en een nophoogte van ongeveer 15 mm

Passende oplossingen met Carbofix
Prosé Geotechniek zorgt ervoor dat het juiste materiaal op de juiste manier wordt aangebracht. De breedte en lengte van het Carbofix-product worden aangepast aan uw specifieke eisen. Zo zorgen we voor een optimale afstemming van het project.

De HDPE-noppenplaat van Carbofix is aan de rugzijde voorzien van een ankerprofiel dat in het beton wordt gestort. Na de ontkisting gaan onze monteurs aan de slag met de kunststofdelen. De betonbescherming wordt afgelast en afgevonkt volgens het verwerkingsprotocol.

Betonbescherming-B-2carbofixBetonbescherming-A-1