, ,

Geotextielen algemeen

Secutex

Kunststofweefsel

Secutex is een non-woven geotextiel. Secutex werkt als een filter en biedt oplossingen voor scheiding, filtering, drainage en bescherming in de weg- en waterbouw, maar ook voor land- en tuinbouw.

Secutex staat bekend om de goede kwaliteit als filter en scheidingsmateriaal. Als scheidingslaag voorkomt Secutex dat de afzonderlijke lagen elkaar kunnen verontreinigen. Geotextiel werkt als een filter en voorkomt dat de fijne gronddeeltjes uitgespoeld kunnen worden en dat het afwaterend vermogen van grovere lagen in gevaar wordt gebracht.

Passende oplossingen met geotextielen

Prosé Geotechniek levert en bewerkt alle geotextielen op maat. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat het project snel wordt uitgevoerd. Prosé Geotechniek zorgt ervoor dat het juiste materiaal op de juiste manier wordt aangebracht. Zo kan geotextiel op een veilige wijze zware en dynamische belastingen weerstaan. We bieden u op deze manier een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Besparing in de kosten

U hoeft minder materiaal in te zetten en minder af te graven om een bepaald profiel te krijgen. Hierdoor bespaart u flink op de bouw- en onderhoudskosten!