Drainagematten

Secudrain®

Drainagematten voor bouw, industrie en infrastructuur

Of u nu op zoek bent naar een oplossing van water- en gasafvoerproblemen bij de bouw van stortplaatsen, gebouwen, tunnels, daken en aanleg van wegen, NAUE Prosé Geotechniek levert drainagematten op maat! Secudrain® zorgt voor een veilige filterlaag en Secumat® beschermt tegen erosie.

Voordelen Secudrain® en Secumat®

Het gebruik van Secudrain® en Secumat® werkt kostenverlagend en verkort bovendien de bouwtijd in de weg- en waterbouw in vergelijking met het gebruik van traditionele drainagemethodes.

Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat het project snel wordt uitgevoerd. De filter-, afwaterings- en beschermende laag van een drainagemat bestaat uit één geheel. De installatie is eenvoudig en ongecompliceerd.

Duurzame bescherming

De drainagematten van NAUE Prosé Geotechniek worden geleverd als driedimensionale matten, die bestaan uit een afwateringskern en tenminste één geosynthetische filterlaag. De filterlaag beschermt de afwateringskern tegen het binnendringen van gronddeeltjes, terwijl de ingaande beweging van gas en water door kan blijven gaan.

Alle lagen worden regelmatig aan elkaar gehecht, zodat een hoge schuifsterkte blijft behouden. Vloeistof- en gasafvoerproblemen worden voorkomen.