Duurzaam verwerken

Duurzaam verwerken

NAUE Prosé Geotechniek B.V. is een specialist in het leveren en verwerken van geokunststoffen. Begin 2013 zijn wij gestart met het plannen maken om tot certificering te komen voor de CO2 Prestatieladder. Niet alleen om een certificaat in bezit te hebben, maar vooral om als organisatie bewust te worden van onze CO2 uitstoot en actief te verduurzamen.

NAUE Prosé verduurzaamt

Met de CO2 Prestatieladder gaan wij de energiestromen van onze bedrijfsvoering in kaart brengen. Deze energiestromen willen wij gericht gaan reduceren via bewustwording en het toepassen van innovaties. Nadat onze CO2 voetafdruk bekend is, willen wij onszelf doelen gaan stellen voor de CO2 reductie. Deze doelstellingen en de bijbehorende maatregelen maken wij u binnenkort bekend via deze website.

Dit proces wordt begeleid door het duurzaamheidadviesbureau Will2Sustain . Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van certificeringtrajecten en verduurzaming en helpen ons om dit proces efficiënt te doorlopen en ons continu te blijven verbeteren.

Graag willen wij u van de ontwikkelingen op de hoogte houden en zullen wij regelmatig zo de voortgang publiceren op onze website. Heeft u nog vragen of suggesties voor ons, neem dan gerust contact met ons op via:

Contactpersoon: Janna Prosé
Telefoonnummer: +31 (0)58-257 29 54
E-mail: prose@naue.com