Milieu en infra

Design en construct NAUE Prosé Geotechniek denkt met u mee. Het bewerken van de kunststoffen in eigen beheer door middel van lassen, zetten, buigen en frezen is niet het enige wat we doen. Naast de uitvoer kunnen we u adviseren en de berekeningen in het aanbestedings- of offertetraject voor onze rekening nemen. Dit biedt veel flexibiliteit en garandeert de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. NAUE Prosé Geotechniek heeft zich bewezen als leverancier, adviseur en uitvoerder bij projecten in het binnen- en buitenland.
milieu-infra3
 

Milieu en infra producten:

Carbofol®

Kunststoffolie constructies

Carbofol® (kunststoffolies) wordt veel gebruikt in de weg- en waterbouw. Zo wordt het onder andere gebruikt in de bouw van reservoirs, stuwdammen, kanalen, tunnels, vijvers, opslag- en stortplaatsen en voor de opslag van mest.

Bekijk product

Bentofix®

NAUE Prosé Geotechniek levert bentonietmatten van Bentofix® op maat. De bentonietmat is met zwellende natriumbentoniet gevuld en wordt gebruikt voor afdichtingen tegen vloeistoffen en gassen in verschillende toepassingsgebieden.

Bekijk product

Secugrid®

Multifunctionele grondwapening

Voor elk probleem heeft NAUE Prosé Geotechniek de juiste oplossing voor grondwapening. Om de fundering van wegen, sloten, taluds, dammen en dijken te wapenen, zetten we onder andere Secugrid® of Combigrid in als wapeningsgrid bij een slappe ondergrond.

Bekijk product

Secutex®

Kunststofweefsel

Secutex® is een non-woven geotextiel. Secutex® werkt als een filter en biedt oplossingen voor scheiding, filtering, drainage en bescherming in de weg- en waterbouw, maar ook voor land- en tuinbouw. Bekijk product

Secudrain®

Drainagematten voor bouw, industrie en infrastructuur

Of u nu op zoek bent naar een oplossing van water- en gasafvoerproblemen bij de bouw van stortplaatsen, gebouwen, tunnels, daken en aanleg van wegen, NAUE Prosé Geotechniek levert drainagematten op maat! Secudrain® zorgt voor een veilige filterlaag en Secumat® beschermt tegen erosie.

Bekijk product