Specials

Maatwerk geokunststoffen NAUE Prosé Geotechniek is een internationaal bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de levering, verwerking en installatie van producten op basis van synthetische kunststoffen. Zo leveren we bijvoorbeeld producten voor bodembescherming, wateropslag en betonbescherming voor industrie, infrastructuur, land- en tuinbouw én particulieren. Unieke oplossingen Wilt u een vuilwatertank voor in uw boot, een rustgevende vijver of juist een industrieel waterbekken? Maar we maken ook putten, schachten of olieopvangbakken op maat. Alles is mogelijk bij Prosé Geotechniek. We denken graag met u mee. We bewerken de geokunststoffen in eigen beheer. Dit biedt veel flexibiliteit en garandeert de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

Specials producten:

Supervisie en sitemanagement

Leverancier, adviseur en uitvoerder

NAUE Prosé Geotechniek denkt met u mee. Naast de uitvoer kunnen we u adviseren en projecten begeleiden. Dit biedt veel flexibiliteit en garandeert de beste kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

Bekijk product

Texplor

NAUE Prosé Geotechniek staat nooit stil.

We blijven ons ontwikkelen. Met nieuwe producten, constructies en technologieën blijven wij ons continu ontwikkelen en leveren zo een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Bekijk product

Geokunststoffen op maat

Vijvers

 

31X977-4 GRONINGEN Duo en tuin jpg 13 sep 2013

Vijvers Duo gebouw te Groningen

 

SONY DSC

EPDM vijver, Waterleiding Leeuwarden

IMG_0035

Particuliere HDPE vijver

 

folieconstructies5

Schaatsvijver centrum Den Haag, HDPE folie/Bentonietmatten/HDPE folie

 

SONY DSC

Herinrichting industriegebied Herten, Dtsl.

 

IMG_0028

Vijverpartijen Golfterrein Kalkar, 42.000 m2 EPDM folie

Duurzaam verwerken

NAUE Prosé Geotechniek B.V. is een specialist in het leveren en verwerken van geokunststoffen. Begin 2013 zijn wij gestart met het plannen maken om tot certificering te komen voor de CO2 Prestatieladder. Niet alleen om een certificaat in bezit te hebben, maar vooral om als organisatie bewust te worden van onze CO2 uitstoot en actief te verduurzamen.

NAUE Prosé verduurzaamt

Met de CO2 Prestatieladder gaan wij de energiestromen van onze bedrijfsvoering in kaart brengen. Deze energiestromen willen wij gericht gaan reduceren via bewustwording en het toepassen van innovaties. Nadat onze CO2 voetafdruk bekend is, willen wij onszelf doelen gaan stellen voor de CO2 reductie. Deze doelstellingen en de bijbehorende maatregelen maken wij u binnenkort bekend via deze website.

Dit proces wordt begeleid door het duurzaamheidadviesbureau Will2Sustain . Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van certificeringtrajecten en verduurzaming en helpen ons om dit proces efficiënt te doorlopen en ons continu te blijven verbeteren.

Graag willen wij u van de ontwikkelingen op de hoogte houden en zullen wij regelmatig zo de voortgang publiceren op onze website. Heeft u nog vragen of suggesties voor ons, neem dan gerust contact met ons op via:

Contactpersoon: Janna Prosé
Telefoonnummer: +31 (0)58-257 29 54
E-mail: prose@naue.com